Social marketing

Aangenaam

Hallo,

Mijn naam is Roland Vaes, als freelance webdesigner / grafisch vormgever stel ik mij graag aan u voor. Met enige jaren werkervaring in de grafische wereld, ontwikkel ik de meest uiteenlopende grafische uitingen en websites.

Ik kan u begeleiden van het hele traject tot in de realisatie van uw website. Van het registreren van een domeinnaam, hosting, tot het online realiseren van uw(nieuwe)site. Al deze realisaties worden voorzien van een unieke layout en conform de technische vereisten.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het ontwikkelen van aantrekkelijke, gebruikersvriendelijke websites en webapplicaties. Hierbij maak ik tevens gebruik van de standaarden die zijn vastgesteld door het W3C. Een elegant en gebruikersvriendelijk webdesign zal uw klant aansporen om langer op uw website te blijven.About bottom
portfolio

De afgelopen jaren heb ik diverse opdrachten uitgevoerd voor uiteenlopende organisaties. De projecten variƫren van de ontwikkeling van een website tot complete maatwerk systemen voor bedrijven.

Ga verder ... lees meer