Producten

Waar werken we mee

 

Keratin Revolution

 

NIEUWE EIMI: HET EERSTE WOORD IN STYLING !!

 

Toon je stylingsvaardigheden en de individualiteit van iedere klant. Met EIMI kunt je echt jezelf zijn, zeggen wat je wilt zeggen en kun je het aan de rest van de wereld laten zien: de laatste wereldwijde trends interpreteren, nieuwe accenten in styling en originaliteit vormen. EIMI creëert en bevordert, vormt en inspireert: In één woord:


INDIVIDUALITEIT

 

 

NAK

 

SP VOORBEREIDING

 

Elegant Shape

- Volumegevend schuim

- Sterke hold voor langdurige body

- Verbetert de kambaarheid

- Helpt het haar te beschermen tegen UV-straling, vocht en warmtestyling

- Alcoholvrij


Gebruiksaanwijzing:


Goed schudden voor gebruik Ondersteboven houden en een hoeveelheid ter grootte van een mandarijn door handdoekdroog haar verdelen. Stylen zoals gewenst

 

Mediceuticals

 

NIOXIN maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor dikker, dichter en voller uitziend haar. Onze gedrevenheid voor innovatie, ondersteund door onderzoek, stelt ons in staat om meer dan 50% van de mensen wereldwijd die te maken hebben met dunner wordend haar te helpen.


De NIOXIN benadering begon in 1987, toen de oprichtster na de geboorte van haar eerste kind last kreeg van dunner wordend haar en onderzoek ging doen naar de behandeling hiervan op basis van huidverzorging van de hoofdhuid.  


Tot voor die tijd hadden mensen met dunner wordend haar weinig mogelijkheden voor hulp. De geavanceerde technologieën van NIOXIN bieden echte oplossingen om het meeste te maken van het haar dat je hebt, brengen een omslag in de haarverzorgingsbranche en bieden hoop en zelfvertrouwen aan mannen en vrouwen over de hele wereld.

 

 

Wella

 

KOLESTON PERFECT, HET MERK DAT IN MEER DAN 100,000 SALONS OVER DE WERELD GEBRUIKT WORDT VOOR HAARKLEURING.

 

Koleston Perfect is de ruggengraat van Wella Professionals en is HET merk voor haarkleuring wereldwijd: met een fantastische verscheidenheid aan nuances, een perfecte kleurintensiteit, grijsdekking, gebruiksgemak en een kleurresultaat waar je op kunt vertrouwen. .

 

een echt perfect, intens en levendig kleurresultaat, dankzij ingrediënten van de hoogste kwaliteit uniek palet van hoog blond, natuurlijk, bruin, rood en speciaal gemengde tinten met triluxiv-technologie tot 100% grijsdekking, egaal van de haaraanzet tot aan de punt bevat 25% conditioningstoffen en lipiden voor een resultaat dat verzorgend en vriendelijk voor het haar is tot 66% meer glans*

 

Onze producten

Wella kleurprodukten

Modellenboek