TEAM "KAPSELS"

Tijd voor een korte introductie van ons team! "Kapsels" bestaat uit ervaren en gediplomeerde haarstylisten met passie voor "haar". Gemiddeld vier keer per jaar volgt het team trainingen en haarshows. Zo blijven we op de hoogte van nieuwe producten, trends en de nieuwste kniptechnieken. allemaal gediplomeerde professionals met een groot hart voor haar!

 

Angeline Kenepa

Angeline Kenepa

 

Na jarenlange "knipervaring" bij diverse grote kapsalons in de Haagse regio besloot Angeline in 2004 om voor zichzelf te beginnen. Een kans die ze niet kon laten lopen.


De start van dames- en herenkapsalon "Kapsels" was een feit. Een knusse kapsalon in ziekenhuis Bronovo voor iedereen. Het sleutelwoord gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel.


"Persoonlijk contact is de basis voor een goed kapsel," vat Angeline haar visie samen.

 

 

 

 

 

Nu ruim 29 jaar in het vak begon Angeline enige jaren geleden 'Kapsels' in het Bronovo Ziekenhuis.

 

 

De op dat moment leegstaande kapsalon in Bronovo was voor haar een buitenkans die ze niet kon laten lopen.

 

 

Naast de hoge kwaliteit van het werk schuilt het geheim van Kapsels volgens haar in het knusse en daardoor gezellige karakter van de zaak.

Vooral het persoonlijke contact met haar klanten vindt ze belangrijk.

 

Brenda Swikker

Brenda Swikker

 

Vanaf de start is Brenda betrokken bij "Kapsels". Ze weet dan ook van de hoed en de rand. Brenda is een zeer ervaren haarstyliste die "Kapsels" waardeert om de gezelligheid en collegialiteit.


"De knusse sfeer van "Kapsels" kom je maar weinig tegen bij andere kapsalons" aldus Brenda. Met een stralende lach én een kopje koffie vertroetelt Brenda graag je haar en humeur.

Yvonne Hoornweg

Ivonnen Hoornweg

 

Ook Yvonne maakte de start van "Kapsels" sinds de opening mee. Door haar jarenlange ervaring is Yvonne een allround haarstyliste.


Een specialist die goed is in werkelijk alle haarstijlen. Een uniek talent dus! Zij roemt het leuke werk en de gemoedelijke sfeer die er bij "Kapsels" heerst. "De sfeer is altijd supergezellig, " vertelt Yvonne. "Angeline en ik zijn niet voor niets al jaren vriendinnen."

 

 

 

Brigitte Rog

Birgitte Rog

 

Sinds 2010 werkt Birgitte met veel plezier bij "Kapsels". Ook kent alle kneepjes van het vak. Verder kun je een totale make-over gerust aan haar toevertrouwen.


Op het gebied van haarverlenging kun je haar een specialist noemen. "De leuke klanten, collega's in combinatie met de uitstekende sfeer zijn voor mij de drijfveer om nog lang bij "Kapsels" te blijven werken," vertelt Birgitte enthousiast.

 

 

Rebekka Voogd

Rebekka Voogd

 

De benjamin Rebekka van de haarstylisten werkt al weer jaren bij "Kapsels". Ze is niet alleen een aanwinst voor de zaak maar ook voor de klanten. Ze is gewoon geknipt voor het vak. Het gevoel voor het juiste kapsel heeft zij gewoon in haar vingers. Met een mooie lach maakt zij van elk kapsel iets bijzonders.


Daarnaast is zij gespecialiseerd in haarverlenging. "Er hangt hier een knusse, familieachtige sfeer," vertelt de ambitieuze kapster. " Ooit wil ik de kapsalon van Angeline overnemen," zegt ze met een zelfverzekerde blik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"KAPSELS" KNIPT HET KAPSEL DAT BIJ JOU PAST!

Waar werken we mee

 

Bekijk hier met welke producten wij werken.

 

Onze producten

Wella kleurprodukten

Modellenboek